Onderhoud horecamateriaal

Roefs Group voert tal van onderhoudstaken uit in de horecasector waaronder het dieptereinigen en desinfecteren van keukenventilaties en -installaties. Verder voeren wij ook werken uit met als doel de algemene hygiënenormen (HACCP) en brandveiligheid in grootkeukens te vergroten en de gezondheidsrisico's van de klanten en het personeel te verkleinen.

Ondanks de goede wil en inzet van uw keukenpersoneel kunnen tijdsgebrek en onervarenheid in het dagelijks onderhoud leiden tot onhygiënische en brandonveilige toestanden. Na elke reiniging van uw installatie levert Roefs Group een reinigingsbewijs af. (cf.KB dd. 12/0374 art. 7.1.1 en 7.4.4) 

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail