Riolering ontstoppen door het frezen van hars en beton

Een verstopte riolering kan voor een sterke geurhinder zorgen of in het slechte geval nog voor grotere problemen. De riolering kan verstopt raken omdat er soms cementresten en beton in de riolering geloosd wordt.

Die cementresten of uitgehard beton kan voor verstoppingen zorgen. Roefs Group beschikt over de juiste vakmensen en materialen om beton te frezen in zo'n gevallen. Met onze betonfrees, hogedrukreiniger en vacuumreiniger verwijderen we snel en efficiënt vervuiling zoals cementresten en uitgeharde beton.

We beschikken ook over een hogedrukwagen die uitgeharde beton kan kapot frezen, in grote diameters doen we het zelfs manueel. Een goed resultaat is verzekerd! Het vrijgekomen afval wordt opgezogen en vervoerd naar erkende verwerkingsfirma's.

Indien een kous (renovatie van grote riolen) mislukt en inklapt hebben we een speciale freesrobot die, samen met bijstand van onze camera, de hars eruit kan halen.

In heel België frezen wij beton uit riolen met alle verschillende soorten diameters. Tal van steden, gemeenten, intercommunales en industriële bedrijven doen beroep op ons voor hun rioolbeheer. Uiteraard ontstoppen we ook rioleringen voor particulieren. 

Dankzij onze moderne materialen en uitstekende vakmensen gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg en garanderen we u een topservice.

Wat Roefs Group voor u kan doen

  • Frezen van rioleringen met betonfrees
  • Frezen van fout geplaatste kousen met freesrobot

Wat nu?

Contacteer ons vrijblijvend, dan maken wij uw riolering beton en hars vrij.

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail