Gevelreiniging en zandstralen van uw gevel

Is de gevel van uw fabriek of bedrijf vervuilt? Is uw pand besmeurt met een groene of zwarte aanslag? Op zoek naar een oplossing? Wij reinigen uw gevel zodat hij er snel weer als nieuw uitziet.

Oorzaak van vervuilde gebouwen

De vervuiling komt door verschillende factoren zoals de weersomstandigheden waaronder de temperatuur, vochtigheid en wind. Maar ook de ligging van het gebouw en de nabije beplanting spelen een rol. Onder de juiste omstandigheden krijgen bacteriën, algen, schimmels en mos de kans om te groeien. Indien u niet snel genoeg actie onderneemt kan dit voor schade aan de gevel zorgen. Wacht dus niet en schiet in actie.

Hoe we uw gebouw reinigen

Onze werkwijze gaat als volgt. We komen ter plaatse en bestuderen de aard van de vervuiling. Daarnaast bekijken we ook de gevelmaterialen. Op basis van die factoren bepalen we de reinigingmethode en pakken we de vervuiling grondig aan. Zo bent u altijd zeker van deskundig en efficiënt werk voor de juiste prijs.

Daarnaast kunnen we uw gevel ook zandstralen. Bij deze techniek wordt het zand met hoge druk tegen de muur gespoten. Dit is een efficiënte maar delicate manier. De gevel moet tegen de hoge druk bestand zijn. Hij mag dus niet te poreus zijn. Indien dat wel het geval is voorzien we andere reinigingstechnieken. Zodat u altijd tevreden bent met het resultaat.

Wat nu?

Neem contact op. Dan adviseren we u graag over de mogelijkheden, zodat uw bedrijfspand of fabrieksruimte er weer als gloednieuw uitziet. Als u dat wenst nemen we samen maatregelen en voorzien we aanpassingen om achteraf vervuiling door atmosferische invloeden beter te vermijden.

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail