Vervanging of renovatie van rioleringen

Door ouderdom en slijtage is het soms nodig om bestaande rioleringen te vervangen of renoveren. Dankzij nieuwe innovatieve renovatiemethodes kan een doorgedreven renovatie een evengoed resultaat leveren als een vervanging van het gehele systeem. Ieder rioolstelsel vraagt om een andere aanpak. Door onze uitgebreide ervaring in het renoveren van rioleringen, relinen, plaatsen van deelkousen en quicklocks, zijn wij uw ideale partner voor het herstellen van uw rioleringssysteem. 

Na een eerste plaatsbezoek adviseren wij jou over de meest geschikte renovatiemethode voor jouw riolering.

Herstellen septische put, beerput of regenwaterput

Ook voor de herstelling van een beerput, septische put of regenwaterput ben je bij Roefs Group aan het juiste adres. Wij zorgen steeds voor een snelle en kwalitatieve herstelling! We ruimen en reinigen de put, schrapen de wanden af en herstellen hem vakkundig met watervaste cement. Zelfs grote scheuren worden volledig dichtgemaakt. Na de herstellingswerkzaamheden is je beerput, septische put of regenwaterput weer helemaal waterdicht.

Ook het plaatsen van geurdichte deksels behoort tot onze activiteiten. Deze deksels voorkomen dat slechte geuren uit de beeput ontsnappen.

Wat Roefs Group voor u kan doen

  • Rioolrenovatie
  • Septische put herstellen
  • Beerput herstellen
  • Regenwaterput herstellen
  • Geurdichte deksels plaatsen
  • Scheuren herstellen

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van herstelling of renovatie van rioleringen? Zoek je een oplossing voor een specifiek probleem of wil je graag een afspraak? Neem dan zeker contact met ons op, we staan voor je klaar!

 

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail