Industrieel reinigen van vervuilde sites en periodiek onderhoud van machineparken

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van industriële reiniging. Wij verzorgen de regelmatige reiniging van de machines, installaties, motoren, productielijnen en productiehallen.

Reinigingsplan en reinigingschecklist

Op professionele basis wordt in samenspraak met de verantwoordelijken van de klant, een draaiboek of reinigingsplan opgesteld vóór aanvang van de werken, waarin gedetailleerd alle reinigingsacties worden omschreven en mettertijd ook worden afgebeeld met vermelding van hun reinigingsfrequenties.

Tevens wordt er een ”reinigings-checklist” opgesteld waarin de reinigingswerken en hun respectievelijke periodieke reinigingsstappen staan vermeld. Na controle van de werken wordt ieder item zowel door de verantwoordelijke medewerker van de klant, als door de betrokken ploegbaas van Roefs Group, ondertekend als bevestiging van de uitvoering. De exacte controle motiveert eveneens tot verbeteringsadvies waar nodig of gewenst. Deze progressieve resultatengerichtheid kenmerkt Roefs Group en verzekert zijn klanten van een optimale prijs/prestatie-verhouding.

Wat Roefs Group voor u kan doen

 

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail