WC of afvoer verstopt, doe beroep op Roefs

Uw ervaren partner voor elke ontstopping

Loopt uw afwaswater niet meer weg door uw verstopte afvoer? Blijft het badwater staan door verstopte leidingen? Of loopt het tiolet niet meer door? 

Doe een beroep op onze ervaren vakmensen in ontstoppingswerken, wij onstoppen uw toilet, afvoerbuis en gootsteen voor u. Een professionele ontstoppingsdienst kan u heel wat problemen besparen. Want probeert u zelf uw afvoer of wc te ontstoppen? Dan zou het wel eens kunnen dat het water op uw vloer of in uw kast terecht komt. En dát kan niet de bedoeling zijn... Dus speel op zeker: vertrouw het toe aan onze professionele ontstoppingsdienst!

Wij zorgen ervoor dat je snel van deze hinder verlost bent.

Vanuit Antwerpen en Puurs ontstoppen wij afvoerleidingen in heel België. Onze ervaren medewerkers beschikken over een modern wagenpark en gespecialiseerd materiaal. Ze hebben een passie voor ruimen en leveren een vlekkeloze service. Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties kloppen bij Roefs Group aan voor ontstoppingswerken. Iedereen bieden wij een snelle en efficiënte oplossing op maat.

Wat Roefs Group voor u kan doen

  • Je afvoer ontstoppen
  • Je WC ontstoppen
  • Afvoerproblemen in je badkamer oplossen
  • Kortom alle mogelijke leidingen in je huis ontstoppen

Wat nu?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van ontstoppingen? Zoek je een oplossing of wil je graag een afspraak? Neem dan contact op met ons, Zo ben je zeker van een kwaliteitsvolle service. We staan altijd voor je klaar!

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail