Reinigen industriële keuken

Hebt u moeite met de dagelijkse schoonmaak van uw industriële keuken? Ondanks de inzet van het keukenpersoneel krijgen vuil, vet en bacteriën vaak de kans om zich te verspreiden. Door het intensief gebruik van de apparaten in de grootkeuken is het onontbeerlijk om ze op regelmatige basis een dieptereiniging te geven. 

Zo voorkomt u besmetting van het voedsel met bacteriën en verkleint u de kans op gezondsheidsklachten bij klanten en personeel. Daarnaast zorgt u voor een lager energieverbruik en een langere levensduur van de keukentoestellen.

Daarbovenop zal uw keukenpersoneel ook gemotiveerder zijn om in een kraaknette keuken te werken en zullen ze productiever zijn. Dat komt de kwaliteit van het bereide eten alleen maar ten goede.

Bent u op zoek naar een ervaren partner om uw industriële keuken te reinigen?

Wij voeren tal van onderhoudstaken uit in de horecasector waaronder het dieptereinigen en desinfecteren van keukenventilaties en -installaties. Verder voeren wij ook werken uit met als doel de algemene hygiënenormen (HACCP) en brandveiligheid in grootkeukens te vergroten. Na elke reiniging van uw installatie leveren wij een reinigingsbewijs af. 

Zo bent u altijd zeker van een kwalitatieve reiniging en kookt u in een op en top hygiënische keuken.

Wij staan in voor een wekelijkse of maandelijkse dieptereiniging. Zo verlicht u de dagelijkse schoonmaak van de keuken en verbetert u het werkklimaat van uw personeel.

Wat nu?

Neem contact op, dan zorgen we er samen voor dat uw industriële keuken blinkt! 

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail