Reinigen van HVAC

Reinigen van airco

Airconditioning doet meer dan gewoon de lucht afkoelen. De airco zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid. Daarnaast zuivert de airco de lucht, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat.

Maar door de continu circulerende luchtstroom vervuilt de airco snel. Schimmels en bacteriën krijgen de kans om een onaangename geur te verspreiden. Of een allergische reactie aan de luchtwegen te veroorzaken. Daarnaast leidt die vervuiling vaak tot een verhoging van de energiekosten. In het slechte geval kan de vervuiling zelfs de levensduur van de airco verkorten of onderdelen kapotmaken waardoor een lekkage ontstaat. 

Omwille van de stijgende energieprijzen en vooral om het milieu te sparen, moet de airco echt energie-efficiënt zijn. Reinig daarom uw airco op regelmatige basis om hem in een perfecte staat te houden.

U bent op zoek naar de ideale partner om uw airco te reinigen? 

We reinigen graag uw Airco Units. Daarnaast helpen we u ook graag met het onderhoud van:

  • luchtbehandelingssystemen
  • ventilatoren
  • kanalisaties en dergelijke.

Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het ontstoffen van installaties voor filtratie en ventilatie.

Wij zijn dus de totaaloplossing voor de reiniging van uw airco.

Wat nu?

Wacht niet tot het te laat is. Neem meteen contact op, dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen zodat uw airco rendabel blijft en u kan genieten van het perfecte binnenklimaat.

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail