slibafvoer per schip

Slibverwerking

Last van geurhinder of misschien wel ergere problemen met uw riolering? De kans is groot dat uw riolering verstopt is, dat kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan opgehoopt kalk, wortels in de riolering of verhard beton en hars voor problemen zorgen. Natuurlijk kunnen er nog andere oorzaken zijn.

Bij Roefs Group hebben wij voor elke oorzaak een oplossing. Wij kunnen uw riolering ontstoppen. De vraag is alleen: "Wat gebeurt er met de slibstromen die vrijkomen na de reiniging?". 

Bij Roefs Group bieden wij u een totaalpakket aan. Wij reinigen niet alleen uw riolering, wij verwerken ook het slib.

De afvalstoffen in deze slibstromen dienen afgevoerd te worden volgens de huidige milieunormen. Wij beschikken over de ervaring en de erkenningen om deze afvalstoffen correct op te halen en te verwerken.

Daarnaast hebben we op onze site de nodige vergunningen om onze eigen verwerking te doen. In 2016 verhuisden wij naar een nieuwe site in de haven van Antwerpen, daar kan het slib afgevoerd worden per schip aangezien we een eigen kaai hebben.

Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de slibverwerking op een efficiënte en veilige manier gebeurd. Zo hoeft u zich niets aan te trekken en garanderen wij u een uitstekende service.

Wat nu?

Neem contact op, dan verzorgen wij de reiniging van jouw riolering en zorgen we voor de verwerking van de vrijgekomen slibstromen.

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail