Tank cleaning

Bij het reinigen van tanks komt enig risico kijken. Maar dankzij onze opgebouwde expertise zijn wij in staat om elke tank op een veilige en efficiënte manier te reinigen.

Daarvoor beschikken wij over ons eigen afdaalapparatuur dat regelmatig gekeurd wordt. Voor dat apparatuur gelden strenge veiligheidsnormen die wij volledig in acht nemen. Dat geeft ons de kans om tanks te reinigen van 2500 liter tot reuzetanks met een diameter van 80 meter of zelfs meer.

Om zeker te zijn dat er geen giftige gassen in de tank zitten wordt de luchtkwaliteit altijd gecontroleerd. Zo kunnen onze vakmannen op een veilige manier te werk gaan.

Oplossing op maat

Wij beschikken over een groot wagenpark met onder andere vacuumwagens en hogedrukwagens. Dankzij onze jarenlange ervaring in het leegzuigen van opslagtanks bieden wij u altijd een oplossing op maat.

Zo beslist u zelf of het product terug geblazen moet worden in een andere tank, eventueel op een andere locatie. U kan ook zelf beslissen dat we het product moeten afvoeren of dat het eventueel afgezakt moet worden in “big bags”.

Totaalpakket

Naast het reinigen van tanks, kunnen we de tanks ook:

  • coaten
  • ontroesten
  • schilderen

Bij ons zit u dus goed voor een totaaloplossing.

We hebben ervaring in de meest uiteenlopende sectoren. Zo hebben we klanten in de chemie-, raffinage-, energie- en voedingssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud.

Wat nu?

Neem vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

 

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail