Druppel Roefs

Sanitaire dieptereiniging

streep-01
Sanitaire dieptereiniging

Dieptereiniging voor uw sanitair en keukenventilatie

Bij Roefs Group kan u terecht voor een dieptereiniging van uw sanitair en keukenventilatie. Voor de plaatsen die moeilijk te bereiken zijn of hardnekkig vuil dat u zelf niet weg krijgt.

Dieptereiniging van uw sanitair

Ondanks het dagelijks onderhoud van uw sanitaire installaties is er vaak sterke vervuiling op plaatsen die niet zichtbaar zijn of die u moeilijk kan bereiken. Daardoor kan geurhinder of hardnekkige vervuiling ontstaan in uw sanitair. Dit kan een broeihaard zijn voor schimmels en bacteriën. Iets wat u dus beter vermijdt in uw badkamer of toilet.

Wij verzorgen een grondige effectieve reiniging die ervoor zorgt dat dit alles verdwijnt. Alle sanitaire objecten worden grondig gereinigd. Denk aan toiletten, urinoirs, wastafels, douches en schrobputjes.

Sanitair

Dieptereiniging van uw keukenventilatie

U maakt de keukenventilatie dagelijks schoon, maar toch bestaat de kans dat ook daar vuil en vet zich ophoopt op plaatsen die u moeilijk kan bereiken. Daarom verzorgen we ook de dieptereiniging van onder meer dampkappen, dampkapfilters, luchtafvoerkanalen en ventilatoren. 

We verwijderen de vetaanslag van uw dampkap en desinfecteren in- en uitwendig de ventilatoren. Daarna wordt er een zuurvrije beschermlaag aangebracht na de reiniging. Op die manier verkleinen we de kans op vervuiling van de dampkap in de toekomst.

Wenst u een reiniging van uw volledige industriële keuken? Ook daarmee helpen we u graag verder. Zo kan u binnen de kortste keren aan de slag in een kraaknette keuken.

Klaar om uw sanitair en keuken te laten reinigen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!