Druppel Roefs

Over Roefs Group

streep-01

Over Roefs Group

Roefs Group, meer dan 70 jaar ervaring in ruimen en reinigen. Van ontstoppingswerken tot industriële reiniging.

Bij Roefs Group beseffen we hoe belangrijk professionele reiniging en onderhoud is voor de waarde en levensduur van installaties en infrastructuur. Al meer dan 70 jaar is ruimen en reinigen onze passie.  Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor o.a. industriële reiniging, scheepsreiniging, tankreiniging, rioleringswerken en ontstoppingswerken. En sinds 2020 ook voor al uw afvalproblemen of aanleggen van nutsleidingen.

Check icon

ALLE EXPERTISES ONDER ÉÉN DAK​

Check icon

Bereikbaar
24/24, 7/7

Check icon

Meer dan 70 jaar expertise

Krachtenbundeling

Roefs Group is een krachtenbundeling van De Ruyte Milieu bv, Roefs nv, Cleaning&Company bv, Hertsens Etienne bv, Ondernemingen Jansen nv en Jansen Grondopzuiging bv.

Deze bedrijven werken samen onder de naam Roefs Group met zaakvoerders Celine Michoel en Diether De Ruyte als sturende krachten.

Onze groep streeft naar een brede expertise in industriële reinigingsdiensten, waste management, grondwerken en aanleg van nutsvoorzieningen. We staan garant voor een veilige, kwalitatieve uitvoering en een uitmuntende service.

Snelle service in heel België

Vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen en onze bijkantoren in Puurs, Hoboken en Merksplas verlenen we diensten in heel België.  Naast voor heel wat particulieren, werken we ook voor grote bedrijven in de industrie en voor overheidsinstanties in heel België.  Wij begrijpen hoe belangrijk efficiëntie en prijs-kwaliteit is in onze sector en investeren daarom continu in de beste materialen en voertuigen.

Onze groep telt intussen meer dan 150 enthousiaste medewerkers. Dag in dag uit besteden wij uitgebreid aandacht aan de motivatie en opleiding van onze mensen.  Bij noodsituaties hebben we binnen enkele uren een volledig team paraat. Die snelle reactiviteit, gecombineerd met het brede dienstenaanbod en een 24u/24u service, is onze grote sterkte.  Het vertrouwen dat we al jaren krijgen van onze klanten en ons medewerkers is daarvan het beste bewijs.

Roefs Group

2009 De Ruyte Milieu

In 2009 is het voor Diether en Celine allemaal begonnen. Ze namen de goodwill van Van Baden over uit Bornem en richtte de vennootschap De Ruyte Milieu op in Puurs. 3 oude vrachtwagens en 1 personeelslid, en kwamen uit een totaal andere sector. Maar toch waagden ze de sprong en vlogen er volle moed in.  De hoofdactiviteiten waren vooral rioolreinigingen voor aannemers als ruimingswerken voor particulieren. 

2012 Roefs

De Ruyte Milieu groeide vlot verder, het wagenpark bleef groeien, meer personeel, maar ook een groter klantenbestand. In 2012 ging Diether kijken naar een veegwagen, maar kwam thuis met de hele firma Roefs, de 2de vennootschap was een feit. Roefs had een industriegebouw in de haven van Antwerpen, en ook een groot klantenbestand in de industrie. Hiermee had Roefs – De Ruyte zijn voet gezet in de haven.

2

2015 Cleaning & Company

In 2015 kwam Cleaning & company erbij. Het regelmatig tekort aan personeel leidde hiertoe. Cleaning heeft nl enkel mensen in dienst, geen vrachtwagen. Ze doen vooral manuele reinigingswerken, schepen, silo’s, tanks enz, allemaal in de industrie. 

De Roefs Group was geboren…

2016 verhuis haven van antwerpen

In 2016 zijn we verhuisd van Noorderlaan naar de Boerinnestraat, een site van 8000m². Hier hebben we een eigen kaai van 150lm, een opvangbekken voor slib, een groot magazijn en ruime kantoren. Wanneer de werken van de Oosterweel zijn afgerond, zullen wij vlak aan de op- en afrit liggen in de haven. 

Roefs site in Puurs

2019 nieuwe site puurs

Tijdens 2019 hebben we verder gebouwd aan onze site in Puurs, 20 000 m2 gelegen aan het water, centraal gelegen tussen Antwerpen – Brussel – Gent. Deze site is ook een TOP, hier kan u terecht voor het kappen van uw slib of andere gronden. Open van 6u – 18u.

2020 verhuis- Corona - hertsens - jansen

2020 was op zijn minst gezegd een bewogen jaar… Eerst een pracht van een openingsfeest op onze nieuwe site in Puurs en nadien viel alles stil… Wij zijn gelukkig kunnen blijven doorwerken wegens essentiële sector, maar voor de rest viel heel de wereld plat.  We zouden Roefs Group niet zijn als we geen risico zouden nemen. Hiermee was de overname van Hertsens Etienne, nu Roefs Containers, rond alsook in september de overname van Ondernemingen Jansen en Jansen grondopzuiging. Door deze overnames kunnen we een totaalpakket aan onze klanten aanbieden, 1 werf, 1 contact, 1 GROUP!

CO2 Prestatieladder

Roefs Group vindt het vanuit haar Lean & Green – filosofie belangrijk om op verschillende manieren invulling te geven aan duurzaam ondernemerschap. De CO²-prestatieladder is daar een belangrijk middel in. Het stelt ons in staat ons energieverbruik en onze CO²-emissie in kaart te brengen én te verminderen.

Werken bij Roefs NV

Wil je deel uitmaken van een dynamisch groeiend bedrijf? Aarzel dan niet, en kijk snel bij onze vacatures!

Overtuigd om met ons samen te werken?

Is uw interesse gewekt en wil u graag met ons samenwerken? Neem gerust contact op!