Druppel Roefs

Tank & silo reiniging

streep-01

Tank & silo reiniging

Oplossing op maat voor uw silo en/of tank

Wij beschikken over een groot wagenpark met onder andere vacuümwagens en hogedrukwagens. Dankzij onze jarenlange ervaring in het leegzuigen van opslagtanks en silo’s bieden wij u altijd een oplossing op maat.

Zo beslist u zelf of het product terug geblazen moet worden in een andere tank of silo, eventueel op een andere locatie. U kan ook beslissen dat we het product moeten afvoeren of dat het eventueel afgezakt moet worden in “big bags”.

Naast het schoonmaken van tanks en silo’s, kunnen we deze ook coaten, ontroesten of schilderen.

Silo reinigen

Bij het reinigen van de silo verwijderen we losse restproducten op een vakkundige manier. Afhankelijk van de soort silo en de samenstelling van het product kan dit door middel van handwerk, het vegen van silowanden en/of het borstelen van stortleidingen. Indien nodig gebruiken we een industriële stofzuiger.

We beschikken over eigen afdaalapparatuur dat regelmatig gekeurd wordt. Daarvoor gelden strenge veiligheidsnormen die wij volledig in acht nemen.

Silo

Silo lediging

Silo ledigen houdt het verwijderen van restanten van een aangekoekt product in, ook bekend als ‘gedeeltelijk hangend product’. Vaak zijn de producten in hoge mate ‘ingehard’. Dit betekent voor een reinigingsteam dat het product handmatig moet worden weggehaald met bijvoorbeeld een greep. In sommige gevallen kan dit gaan om enkele duizenden kilo’s.

Evenals bij het reinigen gelden ook hier strenge veiligheidsnormen met betrekking tot het veilig werken in besloten ruimtes.

Tank cleaning

Bij het reinigen van tanks komt enig risico kijken. Maar dankzij onze opgebouwde expertise zijn wij in staat om elke tank op een veilige en efficiënte manier schoon te maken.

Daarvoor beschikken wij over ons eigen afdaalapparatuur dat regelmatig gekeurd wordt. Ook voor deze apparatuur gelden strenge veiligheidsnormen die wij volledig in acht nemen. Dat geeft ons de kans om tanks te reinigen van 2.500 liter tot reuze tanks met een diameter van 80 meter of zelfs meer.

Om zeker te zijn dat er geen giftige gassen in de tank zitten wordt de luchtkwaliteit altijd gecontroleerd. Zo kunnen onze vakmannen op een veilige manier te werk gaan.

IMG_7629

Overtuigd om met ons samen te werken?

We hebben ervaring in de meest uiteenlopende sectoren. Zo hebben we klanten in de chemie-, raffinage-, energie- en voedingssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud.