Druppel Roefs

Droogijsstralen CO2

streep-01

Reiniging middels droogijsstralen

Bent u op zoek naar de oplossing om uw ventilatoren, motoren, kettingen, machines of installaties droog te reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij reinigen aan de hand van droogijsstralen.

Wat is droogijsstralen?

Droogijsstralen is een bijzondere reinigingsmethode waarbij kleine deeltjes droogijs in een vaste vorm samengeperst CO2, bij een temperatuur van – 78,5°C worden afgevuurd op het te reinigen oppervlak. Door middel van perslucht stoom worden de droogijskorrels door de straalslang geschoten. Na botsing met het oppervlak verdampen de CO2 deeltjes. Er komt dus geen vloeistof bij kijken, wat er toe leidt dat we uw machines op een droge manier kunnen reinigen.

Het grote temperatuurverschil tussen het droogijs en het te reinigen oppervlak zorgt ervoor dat er microscopische scheurtjes in de te verwijderen laag ontstaan. Dat zorgt ervoor dat die laag gemakkelijker loskomt.

IJsstralen009

Droogijsstralen is een efficiënte manier om te reinigen

Het proces is een bijzonder milieuvriendelijk, effectief en tijdbesparend alternatief voor diverse sectoren. Er komt namelijk geen vloeistof aan te pas. Zo kan u bijvoorbeeld efficiënt een elektrische kast, lasrobots en -tafels of drukmachines reinigen. Deze methode krijgt het meest hardnekkige vuil verwijderd zonder het oppervlak te beschadigen. Het is de ideale manier om bijvoorbeeld kauwgom, graffiti of roest te verwijderen.

Ons team combineert zijn ervaring en kennis om u een perfecte service te geven. Zo bent u altijd zeker van een kwaliteitsvolle dienst.

Overtuigd om met ons samen te werken?

Zorg dat uw kostbare machines niet beschadigen en kies voor droogijsstralen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.