Druppel Roefs

Machinale freeswerken riolering

streep-01
Machinale freeswerken riolering

Machinale freeswerken

Riolering ontstoppen door het frezen van wortels

In oudere rioleringen komt het voor dat wortels het riool binnendringen. De constante temperatuur in rioleringen en de aanwezigheid van water zorgen voor de ideale omstandigheden voor de wortels om zeer snel te groeien.

Die wortels veroorzaken vaak verstoppingen doordat er slib achter de wortels blijft hangen. Dat slib komt dan allemaal samen en zorgt voor een nauwe doorgang in de riolering.

We kunnen zowel wortels als hars en beton frezen.

Wortels laten verwijderen uit riolering

Wortels kunnen ook scheurtjes veroorzaken in de buizen. Wat dus voor lekkage in de riolering kan zorgen. Roefs Group verwijdert wortels uit de riolering door middel van een roterende kettingfrees. De kettingfrees draait aan hoge toeren waardoor hij de wortels als het ware kapot klopt. Het afval wordt opgezogen en afgevoerd naar erkende verwerking firma’s.

Wij frezen wortels uit riolen met alle soorten diameters. We beschikken over de juiste apparatuur en wagenpark, dat zorgt ervoor dat we in heel België aan de slag kunnen. Zo hebben al tal van steden, gemeenten, intercommunales en bedrijven beroep op ons gedaan om wortels uit riolen te verwijderen. 

Wij kunnen uw riolering ook meteen herstellen.

Uiteraard doen wij dit alles ook voor particulieren. Indien u wenst ontvangt u na uitvoering van de werken een attest.

Betonfrees

Riolering ontstoppen door het frezen van hars en beton

Een verstopte riolering kan voor een sterke geurhinder zorgen of in het slechtste geval nog voor grotere problemen. De riolering kan verstopt raken omdat er soms cementresten en beton in de riolering geloosd worden.

Roefs Group beschikt over de juiste vakmensen en materialen om beton in dit soort gevallen te frezen. Met onze betonfrees, hogedrukreiniger en vacuumreiniger verwijderen we snel en efficiënt vervuiling zoals cementresten en uitgeharde beton.

We beschikken ook over een hogedrukwagen die uitgeharde beton kapot kan frezen. In grote diameters doen we dit zelfs manueel. Een goed resultaat is verzekerd! Het vrijgekomen afval wordt opgezogen en vervoerd naar erkende verwerking firma’s.

Indien een kous (renovatie van grote riolen) mislukt en inklapt hebben we een speciale freesrobot die, samen met bijstand van onze camera, de hars eruit kan halen.

Op zoek naar een partner voor uw riolering?

In heel België frezen wij beton uit riolen met alle verschillende soorten diameters. Uiteraard ontstoppen we ook rioleringen voor particulieren. 

Dankzij onze moderne materialen en uitstekende vakmensen gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg en garanderen we u een topservice.

Wat Roefs Group voor u kan doen

  • Frezen van rioleringen met betonfrees
  • Frezen van fout geplaatste kousen met freesrobot

Overtuigd om met ons samen te werken?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op voor al uw rioleringswerken.