Droogijsstralen CO2

Bent u op zoek naar de oplossing om jouw ventilatoren, motoren, kettingen, machines, installaties, ... droog te reinigen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij reinigen aan de hand van droogijsstralen.

Hoe reinigen we door middel van droogijs?

Het is een bijzondere reinigingsmethode waarbij kleine deeltjes droogijs in een vaste vorm samengeperst CO2, bij een temperatuur van – 78,5°C worden afgevuurd op het te reinigen oppervlak. Door middel van persluchtstroom worden de droogijskorrels door de straalslang geschoten. Na botsing met het oppervlak verdampen de CO2 deeltjes. Er komt dus geen vloeistof bij kijken, wat er toe leidt dat we uw machines op een droge manier kunnen reinigen.

Het grote temperatuurverschil tussen het droogijs en het te reinigen oppervlak zorgt ervoor dat er microscopische scheurtjes in de te verwijderen laag ontstaan. Dat zorgt ervoor dat die laag gemakkelijker loskomt.

Droogijsstralen is een efficiënte manier om te reinigen

Het proces is een bijzonder milieuvriendelijk, effectief en tijdsbesparend alternatief voor diverse sectoren omdat er geen vloeistof aan te pas komt. Zo kan u bijvoorbeeld efficiënt een elektrische kast, lasrobots en -tafels, drukmachines, ... reinigen. Deze methode krijgt het meest hardnekkige vuil verwijderd zonder het oppervlak te beschadigen.

Het is de ideale manier om volgende zaken te verwijderen.

  • kauwgom
  • grafitti
  • roest

Ons team combineert zijn ervaring en kennis om u een perfecte service te geven. Zo bent u altijd zeker van een kwaliteitsvolle dienst.

Wat nu?

Neem contact op, dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen.

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail