Vervanging of renovatie van rioleringen

Door ouderdom en slijtage is het soms nodig om bestaande rioleringen te renoveren of te vervangen. Nieuwe innovatieve renovatiemethodes bieden vaak een alternatief voor het vervangen. Ieder rioolstelsel vraagt echter om een andere renovatiemethode.

Roefs Group heeft uitgebreide ervaring in het renoveren van rioleringen, relinen, plaatsen van deelkousen en quicklocks. Tal van steden, gemeenten, intercommunales en bedrijven doen beroep op ons voor hun rioolbeheer. Uiteraard leveren wij deze diensten ook aan particulieren. Indien gewenst ontvang je na uitvoering van de werken een attest.

Na een eerste plaatsbezoek adviseren wij jou op basis van onze kennis en jarenlange ervaring over de meest geschikte renovatiemethode voor jouw riolering.

Relinen

Zo kunnen we uw riolering renoveren zonder dat we iets moeten openbreken. Dat doen we dankzij relining, ook wel de kousmethode genoemd. Dat is de ideale methode om bestaande leidingen, inclusief bochten op een efficiënte manier te herstellen. We doordrenken de kous gemaakte van polyester met twee componenten epoxyhars.

Daarna wordt de kous door middel van luchtdruk ontrold in de oude leiding. Dan verwarmen we de kous met stoom, wat leidt tot een chemische reactie die het hars uithardt. Op die manier heeft u snelle en praktische oplossing.

Quicklocks

Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook een quicklock plaatsen. Het is een goedkope manier om wortelingroei, zandinloop, scheurvorming, ... te herstellen. Dankzij de eenvoudige en snelle plaatsing is er weinig overlast voor u. De quicklocks zijn geschikt voor herstellingen van buizen uit beton, PVC, keramiek, PE, ...

Wat Roefs Group voor u kan doen

  • Renoveren van rioleringen
  • Relinen
  • Plaatsen van deelkousen
  • Plaatsen van Quicklocks
  • Rioolreiniging

Wat nu?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van herstellingen aan rioleringen, beerputten of septische putten? Zoek je een oplossing voor een specifiek probleem of wil je graag een afspraak? Neem dan zeker contact met ons op, we staan voor je klaar!

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail