Druppel Roefs

Verhuur afvalcontainers

streep-01
Verhuur van afvalcontainers

containerverhuur

Afvalcontainers van 8m³ tot 30m³

U kan bij ons terecht voor de huur van afvalcontainers met een inhoud van 8m³ tot 30m³. Op ons recyclagepark in Hoboken kan u terecht om uw afval zelf te komen storten of voor het afhalen van teelaarde, betongranulaat en andere gerecycleerde bouwmaterialen. Uiteraard komen we ook graag uw afvalcontainer leeg maken.

Is het tijd voor de grote opkuis? Of gaat u verbouwen? Dan bent u wellicht op zoek naar een gepaste afvalcontainer om te huren. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het leeghalen van een woning na brand of overlijden.

Het juiste formaat container

We hebben altijd de juiste container in ons gamma bij de containerverhuur. Weet u zelf niet welke container u juist nodig hebt? Geen nood, wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste container. Daarnaast leveren wij de container op de locatie die u wil, zo heeft u altijd een oplossing op maat.

Het plaatsen van een afvalcontainer wordt nogal snel over het hoofd gezien bij het begin van een project. Wanneer u niet tijdig een afvalcontainer plaatst tijdens verbouwingen of renovaties kan het overschot aan afval voor vertragingen zorgen. In het slechtste geval kan het zelfs tot onvoorziene kosten leiden.

Reken dus op Roefs, dan hebt u altijd een snelle, betaalbare en eenvoudige oplossing voor al uw afval.

Wilt u een container huren?

Wenst u een container bij ons te bestellen, houdt dan rekening met het volgende: 

  • Vergunningen dienen door uzelf aangevraagd te worden
  • container mag platvol geladen worden
  • een zeil wordt door ons meegeleverd, maar u dient de container zelf af te dekken voor ophaling
  • voor de afgesproken prijs mag uw container één week blijven staan

Is uw afvalcontainer vol? Geen enkel probleem, wij ledigen de container op een met u afgesproken moment. Indien nodig kan dit wekelijks of maandelijks gebeuren. Op deze manier garanderen wij u een optimale dienstverlening aan een scherpe prijs.

We kunnen ook uw woning leeghalen

Bij Roefs Group kan u terecht voor totaaloplossingen. We kunnen u dus ook helpen met het leeghalen van uw woning of pand.

Een afvalcontainer huren?

We hebben altijd een gepaste container die u in kunt huren. Maar daar stopt onze service niet, contacteer ons om uw wensen en eisen te bespreken!