Druppel Roefs

Camerawerken

streep-01
Foto Roefs camerabus

Camerawerken

Camera-inspectie van rioleringen en leidingen met robot en 360° camera

Ervaart u geurhinder uit uw rioleringen, leidingstelsel of huisaansluiting, maar weet u niet waar de oorzaak ligt? Dan kan onze leiding- of rioolinspectie met behulp van camera een efficiënte oplossing zijn.

Wij komen uw leidingstelsel inspecteren met behulp van innovatieve en hoogstaande technieken. Onze robots en 360°-camera’s kunnen overal komen, zelfs in de smalste buizen. 

Camera inspectie van leidingen

In de meeste gevallen volstaat het om een globale camera inspectie uit te voeren. Na de beoordeling van het rapport kan er beslist worden of het eventueel nodig is om over te gaan tot een meer gedetailleerde inspectie.

Onze ervaren inspecteurs voeren ter plaatse controles uit vanuit een mobiel kantoor. Via speciale software sturen ze robotten en camera’s aan die uiterst precies de riolering en leidingen inspecteren. De beelden worden nadien digitaal of op papier aan de klant bezorgd, samen met een duidelijke rapportage.

Wij kunnen ook uw riolering optekenen op een bestaand plan, deze komen nl regelmatig niet overeen of zijn door de jaren gewijzigd.

Foto Roefs camerabus

Herstelling of reiniging van leidingen

Na de inspectie kunnen wij overgaan tot een herstelling of reiniging van de leidingen, zodat u zeker bent dat het probleem verholpen is. Onze vakmensen voeren de werken op een veilige en efficiënte manier uit. 

Wat Roefs Group voor u kan doen

  • Globale inspectie
  • Gedetailleerde inspectie
  • Rapportering
  • In kaart brengen van bestaande riolering
  • Opsporen problemen
  • Herstellingswerken
  • Reiniging

Overtuigd om met ons samen te werken?

Contacteer ons voor een gepaste oplossing voor uw probleem.