Ontstoppen van rioleringen door middel van camera-inspectie, lekdetectie en geurdetectie

Heeft u last van rioolgeur en weet u niet waar die vandaan komt? Roefs Group onderzoekt uw riolen via geurdetectie. Een lek of barst is dikwijls de oorzaak van de geurhinder. Die geurhinder kan soms voor heel wat overlast zorgen. 

Met onze moderne rookgenerator sporen we het lek of de breuk in jouw riool snel op. Met een machine blazen we rook door de leidingen. Daar waar de rook verschijnt zit het lek. En eens we weten waar het lek zitten,  kunnen we het probleem snel verhelpen door herstellingswerken uit te voeren. 

Ook camera-inspectie kan een efficiënte oplossing zijn om snel een lek of een ander probleem op te sporen. Roefs Group inspecteert je riolering met behulp van de modernste en technologisch meest hoogwaardige technieken. Onze robots en 360°-camera's bieden de mogelijkheid om overal te komen en zelfs de smalste buizen te controleren.

Heeft u net een woning gekocht en wil u weten waar uw riolering zich bevindt, dan kunnen wij alles in kaart brengen en u een rioleringsplan afleveren.

Indien uw leidingen stuk zijn of verzakt hebben wij een eigen herstellingsdienst. In de rubriek herstellingen kan u hier mee info over terugvinden.

Bij Roefs helpen wij u graag verder met:

  • Camera-inspectie

  • Lekdetectie

  • Geurdetectie

  • Vaststellen van breuken

  • Rioleringsplan

Wat nu?

Neem contact op, dan bekijken we samen welke oplossing het meest geschikt is om uw riolering te ontstoppen.

Roefs NV - Celine en DietherWenst u nog meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Celine, Diether en hun team helpen u graag verder.

Bel ons op 03 866 02 20 of contacteer ons via mail