Roefs Group, meer dan 30 jaar ervaring in ruimen en reinigen. Van ontstoppingswerken tot industriële reiniging.

Bij Roefs Group beseffen we hoe belangrijk professionele reiniging en onderhoud is voor de waarde en levensduur van installaties en infrastructuur. Al meer dan 30 jaar is ruimen en reinigen onze passie.  Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor o.a. industriële reiniging, scheepsreiniging, tankreiniging, rioleringswerken en ontstoppingswerken. Voor elk type opdracht staat een gespecialiseerd team klaar.

Roefs Group is een krachtenbundeling van De Ruyte-Roefs en Cleaning&Company. De Ruyte milieu is opgericht in 2009, Roefs is er aan toegevoegd in 2012 en sinds juli 2015, na overname Cleaning & Company, werken onze bedrijven samen onder de naam Roefs Group met zaakvoerders Celine Michoel en Diether De Ruyte als sturende krachten. Onze groep streeft naar een brede expertise in reinigingsdiensten en staat garant voor een veilige, kwalitatieve uitvoering en een uitmuntende service. 

Vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen en ons depot in Puurs verlenen we diensten in heel België.  Naast voor heel wat particulieren, werken we ook voor grote bedrijven in de Antwerpse haven en voor overheidsinstanties in heel België.  Wij begrijpen hoe belangrijk efficiëntie en prijs-kwaliteit is in onze sector en investeren daarom continu in de beste materialen en voertuigen.

Onze onderneming telt intussen 100 enthousiaste medewerkers. Dag in dag uit besteden wij uitgebreid aandacht aan de motivatie en opleiding van onze mensen.  Bij noodsituaties hebben we binnen enkele uren een volledig team paraat. Die snelle reactiviteit, gecombineerd met het brede dienstenaanbod en een 24u/24u service, is onze grote sterkte.  Het vertrouwen dat we al jaren krijgen van onze klanten en ons medewerkers is daarvan het beste bewijs.

NIEUWS NIEUWS NIEUWS:

Roefs breidt uit! Hertsens Etienne bv valt nu onder de Roefs Group.

Vanaf heden kan u bij ons terecht op de site in Hoboken, Adolf Greinerstraat 10. Dit voor het lossen van uw gemengd afval en bouw- en sloopafval. Alsook voor het ophalen van gebroken beton, gebroken metselwerkpuin en teelaarde!

Wij plaatsen ook afvalcontainers van 8m³ tot 36m³.

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd partner? Ontdek meer over onze uiteenlopende diensten op deze website. Voor meer informatie of specifieke vragen kan je ons steeds mailen of bellen. Een enthousiast support team staat voor je klaar.